Spørgsmål:
Drivlinje lyder som raslende blade over 4k RPM
Trevor D
2015-12-28 22:11:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

2011 Mazda6 FWD 2.5L I4 6-trins manuel 85.000 miles

For 5-6k miles siden (2-3 måneder) begyndte jeg at bemærke en "raslende" lyd, der kom fra forsiden af ​​min drivlinje, men kun i gear over 4.000 omdr./min. Lyden kommer lige under midterkonsollen, hvis ikke en lille smule fremad og under HVAC-kontrollerne.

Lyden er generelt lys - der er ingen banke eller ping. Det lyder som om papir blandes aggressivt eller som omrystning af en gren med døde blade.

Her er nogle observationer af denne støj:

  • Har aldrig fundet sted under 4.000 RPM
  • Findes gennem kraftbånd over 4.000 omdr./min.
  • Findes i ethvert gear
  • Findes kun, når transmission er i gear, og bilen er i hastighed
  • Når bilen er i hastighed, trykker jeg på koblingen, trykker på speederen til> 4.000 omdrejninger pr. Minut, der kommer ikke nogen lyd
  • Når bilen er i fart, skifter jeg til neutral, tryk acceleratoren til> 4.000 omdrejninger pr. minut, der laves ingen støj

Eventuelle tanker om, hvad der kunne forårsage denne usædvanlige støj, der kun opstår, når motoren / transmissionen bærer belastning af bilen?

Min daglige pendling er for det meste motorvej og inkluderer mange bakker mellem Vermont og New Hampshire - derfor møder jeg> 4.000 omdr./min ofte nok til at lægge mærke til det.

Dette overrasker mig, at du kører din bil rutinemæssigt ved 4k + omdr./min ... de fleste køretøjer er designet til at køre i 2k-rækkevidden, når de er på motorvejshastigheder.
Ikke så meget kørsel rutinemæssigt ved 4k + RPM - Jeg prøver ikke at skubbe bilens grænser - men 70-75MPH krydstogter ved 3.500 RPM i 6.; korte ramper; 4. gear til at opretholde 55-60MPH hastighedsgrænse på bakker. Jeg har lært motoren at være temmelig anæmisk, og at komme op på motorvejshastighed eller opretholde hastighedsbegrænsninger på bakker i landdistrikterne betyder at bryde 4k RPM-tærsklen flere gange om ugen.
En svar:
Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2
2016-01-02 07:23:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Desværre kan jeg ikke finde frem til dit problem, men vil give dig de oplysninger, jeg har. Da støj ikke er hastighedsafhængig, men alligevel ikke viser sig selv, når transmissionen ikke er i indgreb (enten gennem frakoblet kobling eller efterladt i neutral), er det min tilnærmelse, at støj stammer fra transmissionen. Støjen lyder kun, når transmissionen er under belastning. Dette vil få mig til at tro, at der kan være en pejling, der går dårligt (eller bare er gal) under de forhold, du staver. Lejet vil sandsynligvis være i transmissionens forreste (motor, ikke sidste drev) side.

Med det i tankerne vil jeg foreslå, at du ikke gør noget med det. Enten bliver støj et reelt problem, på hvilket tidspunkt det skal løses, eller det bliver aldrig andet end en irritation. Indtil en slags ægte problem (bortset fra en underlig støj) begynder at udstille sig selv, kan du ikke rigtig fortælle en transmissionsbutik, hvad der foregår eller forvente, at de løser det. Problemet bliver muligvis aldrig et reelt problem ... det forbliver måske bare en lyd. Hvis støj bliver højere, eller støj bliver forbundet med en vibration eller en anden form for problemstilling (f.eks. Forskydning), så tag det til mekanikeren.

En ting, du muligvis er i stand til, er for enten at kontrollere transmissionsvæsken for at sikre, at den er på niveau. Hvis det er godt, kan du muligvis få transmissionsvæsken ændret, men jeg tvivler på, at det vil gøre noget. Det kan dog være værd at prøve.

Transmissionsvæskespylning ændrede ikke dette.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...