Spørgsmål:
Lille dækgummisplit
Kevin McFadden
2016-07-29 21:25:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

der er en lille spalte / tåre på min bagdæk fortov nær fælgen. Jeg tror ikke, det rammer en kantsten. Ønskede at vide, om det bare er kosmetisk, eller at info skulle få det udskiftet.

Vil gerne tilføje billede, hvis det er muligt. tire cut

En svar:
Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2
2016-07-29 22:20:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det ser ud som en mangel for mig. Det ydre gummibane ser ud til at adskille sig fra slagtekroppen. Ja, den ydre gummi går rundt om slagtekroppens yderside for at mødes ved eller nær perlen. Denne eill bliver kun værre.

Afhængigt af hvor gammelt dækket er, kan dette være berettiget af dækproducenten.

Under alle omstændigheder ja, udskift .

Tak Paulster2. Betragtes det som en nødsituation ?! Jeg er i øjeblikket ude af byen. Tror du, jeg kan gå omkring 200 miles videre på det? Jeg vil gerne vente, indtil jeg er tilbage for at udskifte den.
Hvis du har brug for til at vente, jeg tvivler på, det er et problem, men du vil få lyst til at holde et vågent øje med det. Sørg for, at dæktrykket er op til snus. Lave dæk genererer meget varme, hvilket vil forværre dette problem og gøre det hurtigere. Prøv også ikke at gå for hurtigt. Da det er på bagsiden, mindskes problemet. Bare pas på det.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...