Spørgsmål:
1999 Subaru Forester - dårlig acceleration, groft skift
Steve Mcdaniel
2016-05-27 01:37:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har en Subaru Forester fra 1999 med en automatisk transmission og en 2,5 liters motor. Det har dårlig acceleration og groft skift

Jeg begyndte at bemærke 'tøven' ved start. Det dukkede bare langsomt op. Så indså jeg, at hvis jeg forsøgte at passere nogen i hastighed, 40 til 60 mph, ville det faktisk sænke farten, når jeg pressede gaspedalen hårdere op. Jeg øger hastigheden ved at bakke gashåndtaget af. Den havde en 02-kode, der ikke påvirkede kørslen i et par år nu. Jeg troede, det kunne være et TPS-problem, så jeg ændrede det, og stadig er det samme problem vedvarende.

Jeg besluttede at bytte gashåndtaget ud og havde et problem med den gamle pakning. Så jeg udskiftede pakningen og installerede den gamle gashåndtag igen for at se. Min 02-kode forsvandt, men den kører stadig som lort. det er slet ikke muligt at foretage hurtig acceleration. Det skal langsomt nå hastighed, og hvis du prøver at gå for hårdt på gaspedalen, vil den bare gå ned og halve sig, indtil du går ud af gashåndtaget og finder dens 'sweet spot', hvor den begynder at accelerere igen. >

Med mit Snap-On scanningsværktøj tilsluttet får jeg en STFT på ca. 22% til 37%, når motoren er god og opvarmet. LTFT er mellem 25% og 30% ved en let kørehastighed omkring 2600 RPM. Når jeg skubber gashåndtaget til gulvet med hastighed, går STFT til et område på -10%, og LTFT går til omkring -5%. Så snart jeg slipper gassen, finder den sin 'søde plet' igen, så den kan accelerere. De går begge tilbage til det, de var tidligere. Tændingen er omkring 15 grader og vil stige til omkring 30 eller deromkring.

Jeg har:

  • Nye NGK-stik

  • Nyt brændstoffilter med 28 til 33 pund brændstof pres.

Er der nogle ideer, inden jeg begynder at trække injektorer og kontrollere og rengøre hver af dem i dag?

og ja med hensyn til den dårlige skift, det er en kick down-ting fra tsk, der ikke placeres helt rigtigt. at jeg ikke er så bekymret for eller ikke er så vigtig som dette problem ...
tsk? mente du tps? gashåndtaget er ret vigtigt. hvordan placeres det ikke rigtigt? brændstoftrykket ser godt ud. hvad gjorde maf under dine tests? hvad er brændstof trim på tomgang? Jeg vil sige, at du enten har en vakuumlækage, eller at maf'en rapporteres. brændstofindsprøjtningssvigt på subarus er ret sjældent. hvad laver o2-sensorerne? kan du tvinge magre og rige forhold til at bekræfte rækkevidde?
@SteveMcdaniel Tilføj venligst eventuelle fejlkoder. O2-koderne kan være et fingerpeg. Som Ben bemærkede, er der mange mulige årsager. En mislykket sensor for luftbrændstofforhold kan også forårsage disse symptomer og aflæsninger af brændstof trim.
siden udskiftning af gasspjældpakningen har der ikke været nogen koder. før jeg fik fat på dette problem, havde jeg en 02-kode, men det blev ryddet op ved at rette opsugningslæk, der var en dårlig vakuumlækage. nu er der slet ingen koder og slet ingen vakuumlækager overalt, det lover jeg.
og ja, jeg mente gasspjældssensor i stedet for tsk. og hvad angår det at være placeret rigtigt, til langt den ene retning og AT olietemp lyset tændes, og det er virkelig dårligt at forsøge at skifte. den anden vej mister det bare alle ummmm 'bolde' nej, jeg kan ikke tvinge magre / rige forhold. det eneste, jeg læser om dem, er spændingen, og den er inden for rækkevidde. brændstof trim ved inaktivitet er ca. 7 til 10 på kort sigt, og lang er normalt omkring 0 i tomgang, men det springer af og til.
Eventuelle koder på computeren ??
To svar:
Ben
2016-05-28 01:37:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg læner mig mod, at gasspjældssensoren er ude af justering / dårlig eller en dårlig massestrømssensor.

Udfør en volumetrisk effektivitetstest, registrer din IAT i ° F, RPM og MAF ig / s. Brug en online lommeregner som https://www.otctools.com/ve. Det kan være en god idé at udføre flere træk for at få et gennemsnit.

TPS-spænding ved tomgang skal være omkring .5v og ved bred åben gas bør være omkring 4,5v. Motornøglen skal være 5v. Udfør en fejetest på TPS for at kontrollere, at der ikke er nogen drop-out.

Nogle andre PID'er, du skal se på, er MAP og BARO, sørg for at BARO er korrekt for dit område.

Steve Mcdaniel
2016-05-29 08:44:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

så efter at have trukket og kontrolleret hver injektor og læst alt hvad jeg kunne om denne slags ting, fandt jeg et par korte referencer om, at køretøjet gik i en 'sikker tilstand', det gjorde mig nysgerrig, fordi det lød som det, jeg havde foregår. så jeg besluttede bare at løsne batteriet et stykke tid, så prøv det. godt det kørte endnu hårdere ved opstart efter det, bare kæmpede for at blive ved med at køre fra en rigtig lav tomgang til en meget høj og virkelig 'chuggin', da jeg prøver at holde den kørende ved at 'fjeder' gashåndtaget. så kom det til mig, jeg afmonterede batteriet igen og senere, da jeg genstartede det, kørte det groft, nøjagtigt det samme, virkelig. men denne gang rørte jeg ikke gashåndtaget, jeg lod det bare holde korrigerende selv, så efter et par minutter begyndte det faktisk at glatte ud et par minutter senere trak jeg ud på en prøvekørsel. var det 65 km / t på et øjeblik, og jeg indså i det øjeblik, at jeg havde fundet CURE. alt, hvad det havde brug for, var en chance for at ordne sig selv lmao ya right. Jeg køber heller ikke det crap

Halt tilstand er en rigtig ting. Selvom dette muligvis har nulstillet din ECU for nu, skal du prøve at spore, hvad der sætter dig i halt tilstand til at begynde med.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...