Spørgsmål:
Bil trækker tilfældigt til venstre eller højre, når den bremses
Yousend
2016-04-26 19:54:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har haft dette underlige problem, der er begyndt at ske, siden jeg skiftede tilbage til sommerdæk i weekenden, der ikke var der sidste sommer / vinter. Min bil kæmper tilbage, når jeg bremser, men ser ud til at vælge en tilfældig side. Jeg kørte på samme vej og bremsede på det samme sted, og min bil besluttede at trække i begge retninger.

Først troede jeg, at dette ville være et dæktryk, men da det tilfældigvis trak på den anden side, var jeg overbevist om, at det ikke var det. (Efter kontrol af pres var det ikke)

Kunne dette være min tilpasning eller afbalancering? Disse er helt nye dæk på helt nye hjul. Det er også overgangen mellem årstider, hvilket betyder, at der er lidt sand på vejen fra vinteren.

Ellers tror jeg, at dette efterlader bremser / kalibre, der ikke fungerer, men jeg har ikke noget med at diagnosticere dette. Især da den eneste ændrede variabel er mine hjul og dæk.

Mulig duplikat af [Skal jeg få en hjuljustering?] (Http://mechanics.stackexchange.com/questions/28729/should-i-get-a-wheel-alignment)
Hvad der gør mig tilbageholdende med justeringen er, at den trækker i begge sider og kun under bremsning. Hvis jeg slipper rattet, trækker min bil ikke i nogen retning.
Velkommen til siden. Det tager flere (5) stemmer at faktisk lukke et spørgsmål som duplikat. Jeg troede, at spørgsmålene var ens, fordi de begge beskæftigede sig med vinterdækovergang og træk, men det betyder ikke, at jeg er den eneste, der får det at sige - jeg kunne tage fejl. At trække til begge sider virker mærkeligt, så det kan være et andet problem.
Er hjulene og dækkene i samme størrelse som dem, de udskiftede? Hvis de ikke er det, skal du have foretaget en justering.
Interessant, det er de ikke. Jeg gik fra 215 / 45R17 til 225 / 45R17. Så de nye hjul er større.
Jeg kan ikke rigtig se, hvordan dette er en duplikat. Trækning til den ene side, når der bremses, har andre årsager end at trække, når den ikke bremses.
@TMN kan du venligst uddybe, hvorfor forskellige hjulstørrelser kræver omstilling af hjulet?
Jeg har det samme problem ... tilfældigt trækker til venstre nogle gange til højre, når jeg stopper. Jeg udskiftede begge kalibre med mærke af høj kvalitet, og det gør det stadig fra tid til anden. skiftede servostyringsvæske og begge linjer også fordi jeg havde en lækage. Jeg formoder, at det er vejforholdene ikke glatte eller i niveau. Tak for dette forum!
Tre svar:
Moab
2016-04-27 01:46:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du har slidte styredele, kan disse forårsage dit problem, slidte dele forårsager slaphed i styringen, når du bremser, trækker den til den side, der har mest slæk på det tidspunkt.

Du kan teste for styring af slap ved at starte bilen, lade den parkere, sætte bremsen og rulle ned i førervinduet, komme ud og nå inde i vinduet og vippe rattet til venstre og højre omkring 3 "hver retning, mens du ser forhjulet , hvis der er slap, vil du se, at hjulet ikke bevæger sig på et tidspunkt, og rattet er.

En anden årsag er problemer med ophæng i fronten, hjullejer, kugleled eller bøsninger har alvorligt slid, tag det til en justeringsbutik for en fuldstændig diagnose.

Det er ikke sikkert at betjene bilen i denne tilstand. Få den snart til en butik.

Hej, velkommen til siden. Har set dig komme på forskellige spørgsmål, og hvad ikke. Skål!
Tak, jeg var ASE Master Mechanic i for mange år, lige siden de startede ASE. Undskyld mig "tekniker" i 40 år. Nye biler er svære at diagnosticere ved hjælp af tekst og billeder, for det meste gætterier på nogle spørgsmål.
Ja. Det kan være smertefuldt gennem ord for at hjælpe nogen i mange tilfælde. Kom og snak engang. De amerikanske morgener, det er ret sindssygt. En masse professionelle mekanikere og ingeniører inden for forskellige discipliner. Du passer lige ind.
Vær så god. http://chat.stackexchange.com/rooms/340/the-pitstop
Tak, bogmærket. Her er et interessant forum, jeg går vild i timevis ... http: //www.papawswrench.com/vboard/index.php
Alexus
2016-04-27 22:11:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvad du sandsynligvis oplever er trækket fra dæk, når du går i stykker på ujævn underlag eller vej med riller fra tunge køretøjer.

Hvis du har ret brede, klæbrige firkantede dæk, er det sådan Vær.

Læg mærke til, hvordan vand står i slags linjer, det er her rillerne er dannet af køretøjer. Afhængigt af om du er tættere på højre side af rillerne eller venstre side, vil din trækretning være anderledes:

enter image description here

Dette er med rimelighed, hvad der sker, da det ikke trækker til begge sider af motorvejen, kun når det bremses. Når jeg går gennem de samme steder igen, kører jeg tilfældigt og bremser på en af ​​disse slags bump, der forårsager tilfældigheden.
PeteCon
2016-04-26 20:11:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er uenig i, at dette er et problem med hjuljustering, da bilen trækker tilfældigt til begge sider - jeg forventer, at justeringen enten ikke viser træk, bare dækslitage eller trækker konsekvent til den ene side.

Jeg foreslår, at du fører bilen til en mekaniker, du har tillid til, og får dem til at tjekke kaliberne - lyder som om de måske holder fast tilfældigt. Du siger ikke, hvor gammel bilen er, men det er mere sandsynligt på ældre biler, hvor bremserne er blevet arbejdet på, og mekanikeren ikke har smurt glidepindene.

Det er en 2014 Scion FR-S. Jeg planlagde at gå til en mekaniker efter arbejde, men jeg prøver at se, om nogen har en generel idé om, hvad dette kan være, før jeg taler med nogen, der prøver at tjene penge på mit problem.
Jeg ville kigge på bremserne, men jeg ville heller ikke overveje at styreholderbøsningerne. Hvis bilen har et bremseproblem, er der nogen, der får $ 100 eller derover for at diagnosticere det, er mit mindste problem; Jeg ville ikke have noget seriøst at give slip på hastighed :)
Okay, jeg får dette kontrolleret efter arbejde. Jeg vil bare udelukke ting, før de bare diagnosticerer for at opkræve arbejde. Normalt gør min bror (mekaniker) dette, men jeg kan ikke lade dette fortsætte i flere uger uden at få det rettet.
@akadian Hvad er dækspecifikationerne på din bil? Jeg har 245 brede dæk på min Evo X GSR, og når jeg bremser afhængigt af rillerne på vejen, trækker bilen måske eller måske ikke til den ene side. Men det er absolut vejoverflade + sommerbrede dæk problem i mit tilfælde, for på ens fortov oplever jeg ikke det.
Det er en anden mulighed. Jeg holder øje med det en anden dag, hvis vejoverfladen er ujævn. Veje her er typisk ret dårlige, og vi er lige ude af vinteren. Jeg kan bare ikke huske dette fra sidste år; veje kan have ændret sig siden.
@Alexus Efter at have kigget på vejene, når jeg bremsede, bemærkede jeg, at vejene, hvor det skete, var ret ujævne forårsagede ujævnheder, hvor mit dæk ville blive hængende på den ene side, hvilket sandsynligvis forårsager trækket. Hvis du skriver et svar, accepterer jeg dit.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...