Spørgsmål:
Døre forbliver ikke åbne
Curtis
2011-08-18 02:48:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min terminologi mangler lidt, så vær så god med mig. Dørene på min Toyota RAV4 fra 2004 er meget løse og forbliver kun åbne, hvis jeg er parkeret på en flad eller afvist overflade. Hvis jeg ikke husker rigtigt, havde de et "hak", hvor de ville være omkring halvvejs åbne og hele vejen åbne. Det hak føles som om det er væk, og dørene er helt underlagt vind og tyngdekraft. Er der noget, jeg kan justere for at stramme dem op igen?

Fantastisk spørgsmål! Slidte hængsler ser ikke ud til at være et almindeligt problem for '04 RAV (så ikke meget i et par hurtige google-søgninger), så hvis de er årsagen til løsheden, foreslår jeg, at du kigger efter en junk yard i dit område , da delene ville være ret nemme at få adgang til, hvis du har værktøjerne og meget billigere end at købe nye. Uanset hvad ville det også give dig en 'øvelse' til at fjerne hængslerne, så du ikke beskadiger din egen RAV, hvis du selv udskifter delene. Du kan også tjekke din lokale craigslist for at se, om nogen adskiller en RAV4 i dit område. Held og lykke!
Tre svar:
Nick C
2011-08-18 13:18:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der er to forskellige måder at gøre det på, så det afhænger af, hvilken Toyota har brugt - Enten er der et hak i selve hængslet, eller det er en del af kontrolremmen.

Sidstnævnte er sandsynligvis lettere at kontrollere - mellem hængslerne skal der være en stang, der er hængslet i den ene ende og glider i den anden. Det vigtigste formål er at opsuge døråbningen mere, end den burde, men de kan også bruges til at holde døren - se på den og se om der er noget hak eller klump halvvejs. Hvis der er, er det sandsynligt, at den faste del er slidt, hvis den ikke forbliver i nogen af ​​positionerne.

Hvis den er en del af hængslerne, bliver den støbt i selve hængslet. Du nævner, at døren er løs - er det i alle retninger? dvs. hvis du åbner døren og holder fast i den, kan du flytte den op og ned. I så fald er hængslerne slidte og skal sandsynligvis udskiftes (meget få er justerbare). Dette er ofte mere almindeligt på førerdøre, da de bruges mere end de andre.

Scott McGregor
2016-06-23 11:04:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette er et almindeligt Prius-problem fra 2005-2009. Prius Chat giver en god forklaring på, hvordan du ændrer dem. Jeg anbefaler, at du ikke får reservedele fra bjærgningsværftet. Jeg gjorde dette, og døren stoppede igen slidt om et par måneder. Det er smertefuldt, når døren fortsætter med at lukke dig, mens du aflader dagligvarer. Jeg ville ønske, at der var en overkommelig eftermarkedsløsning, fordi det er en let DIY-ændring.

Billy Main
2016-10-31 22:17:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den del, du spørger om, kaldes en dørbremse. Kiggede op for min 07 matrix, venstre bagdør, og hvis de er slidte, er de omkring 50 dollars. Skal fjerne dørpanelet for at ændre det. Derefter et hul for at sprede stiften ud på bilsiden og 10 mm fatning for at fjerne den fra døren.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...