Spørgsmål:
Kan ikke fylde bilen med gas
3Dave
2016-12-15 03:34:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg kan ikke længere fylde min benzintank på én gang. Dette startede gradvist over et par måneder og begyndte først kun ved en pumpe på den nærmeste station.

Nu kan jeg dog ikke få mere end en gallon eller deromkring, før pumpen klikker af. Jeg er så nødt til at trække pumpen ud, vente et par sekunder, hvorefter jeg kan lægge en anden 3/4 gallon eller deromkring.

Jeg har kigget på andre stillinger, som alle indikerer en dårlig EVAP solenoid eller blokeret dampledning fra tanken til påfyldningshalsen. Jeg udskiftede for nylig solenoiden. For spark gik jeg videre og trak den af, og jeg kan let blæse igennem den.

Jeg fjernede bagagerumsforingen og blæste trykluft gennem dampledningen med gashætten fjernet. Jeg kan mærke luften - meget af den - komme ud, hvor gasdækslet går. Jeg sprang også linjen ud til solenoiden og kan også mærke luften komme derude. Så ingen indikation af en blokering.

Lejlighedsvis får jeg en meddelelse "Check gas cap" på DIC, selvom hætten er sikret. Jeg udskiftede også hætten - ingen effekt. Beskeden er intermitterende og vises hver 2-3 uge og forsvinder altid temmelig hurtigt.

Forslag? Hvor skal vi næste gang?

Også, jeg har lige opdaget, at olieskiftidioterne overfyldte motoren med ca. 3 liter (kapaciteten er ca. 5). Ikke sikker på, om det ville forårsage dette - synes usandsynligt.

UPDATE

Fjernelse af CAN-sikringen havde ingen effekt. Imidlertid frakoblede jeg en af ​​dampledningerne over gastanken og var i stand til at fylde den på én gang. Dette er en af ​​linjerne, jeg har ryddet med luftkompressoren, så jeg gætter på, at forhindringen er på den anden side - i det store udvalg af ildevarslende sorte kasser.

Jeg vil undersøge beholderudløbet for edderkopper senere, men i det mindste er dette fremskridt (som i, jeg føler mig ikke længere som en rødhals, der aldrig har haft en fuld tank med gas). (Jeg er fra Oklahoma - jeg har lov til at sige "redneck.")

Her er linjen, jeg afbrudte:

Disconnected vapor line

Er dette til Solstice?
@Paulster2 Ja. Suk. Jeg hader denne bil.
Det er for fantastisk af en bil til, at du hader den ... mit forslag? Gør LSx / T56-byttet klar til det: o) Sæt en brændselscelle i for godt mål og kald det en dag.
@Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2 Jeg har faktisk en LS1, der sidder i butikken. Leder stadig efter en god del på en transmission. Skal have en drivaksel fabrikeret, lave nogle motorbeslag osv. Stort projekt. Brug for at ordne min G35, så jeg har noget at køre først.
Hvilken EVAP-solenoid kontrollerede du? Ventilen (under bil)? Eller udrensningen (motoren)? Prøv at afbryde ledningen fra trækulbeholderen for at udlufte solenoiden. Eller hvis du har en trykregulator, skal du trække schraderventilen ud af evap-kontrolporten og sætte 1 psi i systemet, se din brændstoftankens spænding og jord evap-udluftningssolenoiden KOEO .
@Ben Jeg erstattede den på bagsiden af ​​hovedet. Tilslutningen af ​​trækulbeholder er næsten umulig at nå uden at sænke gastanken. Det kan jeg, men ikke sjovt. Gæt jeg ved hvad jeg laver lørdag. Tak!
Ah ja, det er et dumt design. Kontroller først udluftningsudgangsslangen for edderkop, de kan godt lide at kravle op derinde.
@ben ja. Underligt, da alt andet på denne bil er let at komme til. Kan bare udvide åbningen over tanken og lave et nyt låg.
En svar:
Fred Wilson
2016-12-15 12:41:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Langsom eller ingen gennemstrømning af brændstof betyder, at der ikke er nogen eller lav dampstrøm ud af udluftningssystemet. Trin til test for test for en blokeret udluftning:

  1. Fjern CAN VENT-sikringen, nr. 64 i Underhood Bussed Electrical Center (UBEC).

  2. Kontroller brændstofpåfyldningen igen.

  3. Hvis det nu er OK, skal du kontrollere den hvide fordampningsventil-magnetkabel for kort til jord mellem fordampningsventil-solenoiden oven på brændstoftanken til det elektroniske styringsmodul (ECM) , ben 55.

  4. Hvis det ikke er en hjælp at fjerne sikringen, skal du falde brændstoftanken ned, kontrollere fordampningsventilens magnetventil, fordampningsbeholder, fordampningsudluftningsslange for begrænsning, såsom et knæk eller snavs eller edderkopper.

Vi trak for nylig adskillige levende edderkopper fra et udluftningsrør.

Det har fryset her i DFW. Jeg giver alt dette et skud, når mine tænder holder op med at klappe.
Se min opdatering. Fjernelse af sikringen hjalp ikke, men frakobling af dampledningen over tanken gjorde det.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...