Spørgsmål:
Hvordan kan jeg vælge det sikreste overkommelige dæk til rådighed?
Patrick Szalapski
2011-06-17 06:01:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har brug for to nye dæk på min Toyota Camry fra 1994, og jeg bor i Minnesota. Jeg har hørt, at valg af de rigtige helårsdæk kan gøre en stor forskel for sikkerheden i regnfulde / snedækkede forhold. Antag, at jeg går til Discount Dæk, Midas eller Dæk Plus - hvordan kan jeg vide, hvilket dæk der er rigtigt at vælge?

Jeg søgte lidt, og alt hvad jeg ser fortæller mig, hvordan jeg skal fortolke sidevægskoder. Det er let og ikke spørgsmålet. Hvordan ved jeg, hvilket dæk jeg skal vælge - hvilket har den bedste sikkerhed for bukke - ud af de fire eller fem modeller, de skal vælge imellem? Hvis jeg ser på anmeldelser, får butikken aldrig den nøjagtige dækmodel gennemgået. Sidste gang tog jeg bare sælgerens anbefaling og følte mig som en chump. Hvordan gør jeg det bedre denne gang?

Tre svar:
quentin-starin
2011-06-18 04:51:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har hørt, at valg af de rigtige helårsdæk kan gøre en stor forskel for sikkerheden i regnvejr / snevejr.

Hvis du overhovedet har råd til det, jeg vil stærkt anbefale et separat sæt vinterdæk her i Minnesota.

Indtil du har kørt en bil med vinterdæk i en god sne, kan du umuligt forestille dig forskellen.

butikken har aldrig gennemgået den nøjagtige dækmodel

Køb dem online. Tirerack.com har aldrig været dyrere end at købe lokalt, selvom det er lidt mere arbejde at transportere dækkene.

Du kan også notere, hvilke modeller der er findes i butikken, og gå derefter hjem og undersøge anmeldelser af disse dæk for at vælge imellem dem.

+1 for Tirerack - de vinder, når det kommer til supportinformation
OK, så hvordan vælger jeg dækkene på dækstativet?
Jeg gik gennem deres dækvælger, og jeg har fire valg adskilt af $ 35 pr. Dæk. Hvordan ved jeg, hvilken der er sikrest i regn, sving, sne osv.?
Hvis du ikke kan finde en anmeldelse af de dæk, som TireRack kommer med, kan du gå til en lokal butik og købe hos dem. De vil kunne anbefale dig, og du kan stille spørgsmål. Bor i Canada, jeg vil aldrig bruge et 4-årsdæk på min bil i vintermånederne, og siden 2 år er det nu lovpligtigt i Quebec at have vinterdæk fra 15. december til 15. april
På vinterdæk: http://mechanics.stackexchange.com/questions/1281/all-weather-tires-vs-winter-tires-on- well- plowed-roads
Nick C
2011-06-20 13:48:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg går efter den enkleste, ældste metode - personlig anbefaling. Noget der er så meget lettere nu har vi internettet. Du skal blot finde andre mennesker med lignende biler som din, der bor i lignende klimaer, og finde ud af, hvad de har brugt og enten kunne lide eller ikke kunne lide.

Jeg finder dog, at dækvalg kan variere betydeligt alt efter til køretøjstype og kørestil, så du finder sjældent to personer, der er enige! For eksempel kender jeg et par mennesker, der swaer af Pirelli P6000, og andre, der hader dem - i så fald ser det ud til at være et dæk, der fungerer bedst med tungere biler.

Køb aldrig "budget" -dæk, det er ikke risikoen værd. Jeg går altid efter enten et øverste mellemklasse eller premium-dæk, ofte er sidstnævnte billigere!

Jeg er enig med svaret ovenfor, der antyder separate vinterdæk - i mange dele af Europa er dette et lovkrav og virker bemærkelsesværdigt fornuftigt, hvis du er i et snedækket område. De fleste biler her kører på "sommer" -dæk hele året, og folk spekulerer på, hvorfor de kæmper, når det sner ... (sjældent nok for, at det for de fleste ikke er værd at betale ekstraomkostningerne ved vinterdæk - jeg lod simpelthen min bil være hjemme til nogle dage var det dårligt sidste vinter)

Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg får en personlig anbefaling på min Toyota Camry 4-cylindret fra 1994, så jeg er ikke sikker på, hvordan jeg går videre.
Er der nogen form for ejerklub eller webforum, der er afsat til dem? Det er en teknik, jeg har brugt et par gange
jzd
2011-06-17 06:58:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis sælgeren er god, skal deres anbefaling være i orden. Ideelt set skal du finde nogen, du stoler på.

Det meste af tiden kan en butik bestille bestemte modeller, hvis de har det mærke, så hvis du finder et dæk online, ring frem til butikken og se, hvornår de kan få (normalt er det ret hurtigt).

Sidevægskoder er en fantastisk måde at sammenligne mærker på, men nogle butikker har deres eget klassificeringssystem, der er mere detaljeret og kan være nyttigt.

Tak. Problemet er, at jeg ikke har nogen, jeg stoler på, der virkelig kender dæk. Jeg har hørt "du kan ikke gå galt med et større mærke", men det ser ikke ud til at være klogt. Jeg vil vædde på, at der er store dæk, der er dårlige valg, og dæk uden for mærket, der er gode.
@Patrick, ja, et større mærke vil have flere niveauer af dæk, så bare fordi dine dæk har navnet Brand betyder ikke rigtig noget.
Perfekt eksempel, jeg sværger ved Michelin, fordi de fremstiller nogle seriøst gode (omend dyre) dæk. Imidlertid hader en slægtning dem og synes, at jeg er vild med at bruge Michelins, fordi de formåede at finde nogle super-billige (hvis ikke 4 for $ 100, noget tæt) Michelin-dæk, som de havde problemer med ... :-)
OK, jeg vil gå med Discount Tires Michelin Destiny-dæk baseret på sælgerens anbefaling om, at dette er det "absolut sikreste" helårsdæk. Også Michelin Harmony ser ud til at være den bedste på TireRack, og det ser ud til, at andre websteder siger, at Harmony og Destiny er det samme dæk.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...