Spørgsmål:
Hvad er Neo-Chrome?
Emmet Vassar
2016-02-12 04:15:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er nogen bekendt med processen med forkromning, og hvordan den fungerer? Det er en anden finish end brændt titanium, men ser ud til at involvere en opvarmningsmetode på en eller anden måde for at give det regnbueoverfladen.

Hvis det bare er varme, der forårsager det, er det på enhver anden måde identisk med traditionel forkromning? Eller er det en helt anden belægning.

neochromewheel

Fra det jeg lige har læst om det, skal delen traditionelt forkromes, derefter påføres titandioxid og derefter behandles på en eller anden måde med lys (varme?). Dyrere men smuk.
http://www.powder365.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=5124 Hvor jeg fandt oplysningerne.
En svar:
Emmet Vassar
2016-03-03 02:44:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg fandt endelig nogle oplysninger, der har hjulpet med at afklare denne proces lidt.

"Neo-Chrome" (som synes at være et brandnavn) sammen med de andre udtryk Jeg er stødt på inklusive "Aurora Electroplating" og "Burnt Titanium", som alle beskriver processen med fysisk fordampning eller PVD. Denne proces involverer fordampning af metaller inde i et vakuum ved hjælp af en lysbue. Objekter, der spinder rundt om dette kildemetal, samler de fordampede partikler som en belægning.

Zirconium, Titanium og Chrom er de forskellige kildemetaller, der anvendes i denne proces, hvilket hjælper med at forklare, hvordan "brændt titanium" og "neokrom" " afvige. F.eks. Kan forskellige kildemetaller, belægningstykkelse og proces alle bidrage til forskellige tykkelser og farver. Derudover vil ikke to dele have identiske finish.

Jeg er meget nysgerrig efter, hvordan denne proces skaleres op, når man belægger et hjul eller større objekter end det. De få brugerdefinerede butikker, der tilbyder dette, ser ikke ud til at vise deres proces meget let, men forhåbentlig snubler nogen, der gør dette for at leve, over dette spørgsmål og kan redegøre for det.

mere info: http://westcoastpvd.com/pvd-coating-process.phpDenne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...