Spørgsmål:
Remote Starter / Bypass Module Issue - 1999 Buick Regal [Viper 4103XV og XpressKit PLJX Bypass]
Sootah
2013-01-08 10:18:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har en Buick Regal fra 1999, som jeg installerede en Viper 4103XV fjernstarter [3/4 installeret, alligevel :)] og XpressKit PLJX bypass-modul i.

Jeg har endnu ikke været i stand til at få det at starte konsekvent er det nummer 1-problem, jeg har. Efter programmering af bypass-modulet starter det normalt et par gange, og så beslutter det bare, at det ikke vil mere. Fjernstarteren vil forsøge at starte bilen, men når der tilføres spænding til startkredsløbet, sker der intet - det er derfor, jeg mistænker bypass-modulet som synderen.

--- Senest selv efter programmering af bypass starter den ikke. Gør det stadig, hvis jeg bare indsætter nøglen enten før [stadig ikke behøver at dreje nøglen overhovedet], eller mens den forsøger at starte, men hvis den ikke er der, sker der intet.

Jeg er ret stump på dette tidspunkt. Bypass siger efter programmering at forbinde den brune jordledning til "jordudgangen på fjernstarteren", selvom 4103XVs ledningsføringsvejledning slet ikke er klar over, hvilken ledning det er. Jeg tror, ​​det er enten statusledningen på satellitbåndet eller den orange "jord, når den er låst" ledning i hovedbåndet, men jeg ved det bare ikke.

Fordi det begynder med nøgle og ikke drejet ville jeg tro, at det kunne være nøglesensetråden, men jeg prøvede at tilslutte det [måske forkert], og det så ikke ud til at gøre en forskel.

Jeg er ganske desperat efter hjælp, da jeg virkelig foretrækker ikke at skulle tage det til en butik for at få det gjort, da jeg selv har gjort det store flertal af det med succes.

Tak på forhånd!

-Sootah

To svar:
Sootah
2013-02-02 00:55:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

LØSNING : Som det viser sig, var jeg slet ikke forbundet til VATS-modstandsværdien / jordreferencekablerne. PLJX-instruktionerne SUCK og giver næsten ingen info om VATS-systemer, mens alt er skrevet mere op til de ældre Passlock I- og II-systemer. Jeg havde fulgt instruktionerne så spot-on som jeg kunne og fundet den gule / sorte / grønne ledning, der var inde i en grå kappe i tændingselementet og tilsluttet det. I henhold til PLJX-instruktionerne var gul modstandsref, sort jord og grønt nøglesens, selvom den sandsynligvis ikke var påkrævet at blive tilsluttet.

Som det viser sig for VATS, er de faktiske VATS-værditråde i en anden grå kappe [orange i nogle køretøjer] og kan spores helt tilbage til selve nøglecylinderen. Inde i denne kappe er der to TINY hvide [eller gule] ledninger. Du skal derefter SUPER forsigtigt fjerne dem med en barbermaskine, da selv det mindste målehul i mine wire strippere ikke engang nikkede isoleringen. Læs derefter hver med en multimeter. Med nøglen i tændingen og i ON-position vil modstandsreferencekablet læse et par volt. Jorden vil sandsynligvis læse næsten intet eller negativ spænding.

Også - "jordoutput fra fjernstarter" er STATUS-ledningen på de fleste fjernstartere. På min Viper 4103XV er det den blå statusudgangsledning på satellitselen.

Når jeg først var tilsluttet de korrekte ledninger, programmeret og derefter tilsluttet PLJX til statusledningen [hvilket skal gøres EFTER programmering] det har fungeret perfekt uden fejl siden.

Regnede med at jeg ville sende løsningen her, da jeg endelig fik hjælp fra de vidunderlige mennesker på the12volt.com's fora efter at have prøvet mange, mange andre steder uden at vide hvad der foregik.

Martin
2013-01-15 06:00:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Prøv at ringe til omega tech på deres version (ib-pljx) på 800 554 4053

Det er mere en kommentar end et svar.
Måske, men hvis det fungerer, er jeg glad. Jeg prøver det lidt. Jeg arbejder nætter, så det kan muligvis vente et par dage desværre.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...