Spørgsmål:
Start et kredsløb eller en enhed, når du sætter nøglen i bilens tænding
Humayun
2016-02-10 23:41:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil starte et kredsløb i min bil, når jeg sætter min nøgle i biltænding og lader den slukke, når nøglen bliver fjernet. Jeg har Honda Civic 2007. Kan nogen bare hjælpe mig med, hvorfra tager jeg 12v-forbindelse, der tænder, når en nøgle indsættes og slukker, når nøglen fjernes. BEMÆRK at jeg ikke vil vente på en nøgle til at tænde for hovedtændingen, dvs. ACC.

Er der nogen ideer?

EDIT:

Jeg er undskyld, jeg er ikke nogen ekspert inden for elektronik eller elektrisk system. Jeg er en professionel softwareudvikler, og dette er mit hobbyprojekt. Faktisk tillader mit bilsikkerhedssystem ikke, at tændingssystemet tændes, før jeg trykker på en medfølgende knap, der er skjult i konsollen under rattet. Så jeg fik en idé om at udskifte kontakten med et RFID-kortsystem. Mit RFID-kortsystem var en succes, og jeg testede det, og alt fungerer fint. Men mit system er tilsluttet hele tiden, siden jeg forbandt det med 12v-hovedledningen. Hvilket jeg ikke vil have. Jeg vil kun have det til at køre, når jeg indsætter nøglen, så jeg kan røre ved kortet, som i sidste ende tænder for hovedtændingssystemet. Og sluk så kun for mit system, når jeg fjerner nøglen fra tændingssystemet.

Er der noget lige nu, der tænder, når du bare indsætter din nøgle?
ja, mit kilometertællerområde lægger sig lidt. Og når jeg fjerner min nøgle, dæmpes den ned og slukker i sidste ende.
Der er sandsynligvis en switch. Advarer din bil dig, hvis du efterlader nøglen i tændingen? Men at vide, hvordan man opretter forbindelse til den switch, er specialiseret information. Måske ved ingen på dette forum præcis, hvordan man gør det uden at eksperimentere med det. Måske ville oplysningerne være i et ledningsdiagram til din bil.
Præcis bipper bilen, hvis jeg forlader nøglen og åbner døren.
Måske har jeg brug for hjælp til at finde ud af det nøjagtige sikringsnummer i sikringsboksen.
En enhed, der tænder ved at indsætte en nøgle uden at dreje nøglen, tændes, hvis du indsætter en stiv ledning som en udrettet papirclips.
Hvis et lys tændes, hvorfor ikke bruge en indgang på en mikrocontroller til at registrere spændingen på lyset?
Det var det, jeg ville vide. Hvor banker jeg på min ledning for at få den + ve spænding, så mit kredsløb bliver tændt. Men jeg ved bare ikke hvor. Jeg søgte på sikringspanelet, men der er mange sikringer med knap information.
Her er en masse gode oplysninger til multimetre. Du skal bruge en til at validere, hvordan du får det rigtige kredsløb, og det får faktisk strøm, når du tænder din nøgle, før du udfører alle ledningerne. http://mechanics.stackexchange.com/tags/multimeter/info
Sæt en sensor i dit sæde, der fuldender et kredsløb, når nogen sidder i det. (Det lyder fjollet, men din bil har allerede disse - de bruges til airbagkontrol.)
Tre svar:
BartmanEH
2016-02-11 00:08:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Et ret sikkert sikringsbeskyttet tilbehørskredsløb i din bil er det, der driver dit lydsystem. I henhold til denne information leder du efter følgende ledninger:

Car Radio Switched 12v + Wire: Violet
Car Radio Ground Wire: Black

Ved at trykke på disse ledninger kan du sikkert tilføje et strømforsyningskredsløb med lav effekt.

Alternativt, hvis du har brug for mere strøm end sige, 1A, bruger jeg normalt en piggyback sikringsadapter sådan her:
Piggyback fuse adapter

Der findes et par modeller af denne type adapter, der passer til sikringstypen i dit køretøj. Med denne adapter kan du fjerne en eksisterende sikring, indsætte adapteren og indsætte den originale sikring og en ny sikring til det nye kredsløb, der kan få strøm fra den nye flyvende ledning. Find en sikring, der kun er aktiv, når tændingen er i ACC-tilstand (lydsystemets radiosikring måske?).

Hvis du virkelig kun vil aktivere dit nye tilbehørskredsløb, når nøglen er isat, men ikke engang drejet til ACC endnu, skal du registrere signalet "indsat nøgle". Dette signal trækkes op af MICU'en og jordes af nøglen, der er indsat. Her er skematisk: immobilizer 1 of 2 immobilizer 2 of 2

Du kan tilføje et lille + 12VDC-relæ, der er forbundet til "altid varmt" og beskyttet af en sikring og aktiveres ved at trykke på den lyserøde "nøgledetektering" -ledning, der går til jorden, når en nøgle indsættes. Dette relæ kan derefter give strøm til dit nye tilbehørskredsløb. Jeg ville undgå at tilføje et nyt 1A-kredsløb direkte jordet med "nøglen indsat" -kontakten, da denne lille mikrokontakt ikke er designet til at bære betydelig strøm, men snarere kun som en lille signalkontakt til jord, der skal detekteres af MICU.

Jeg kan godt lide din idé, men jeg vil ikke vente på, at ACC-tilstand er TIL. Når du indsætter tændingsnøglen, lyser der lidt lys op i kilometertælleren. Hvilket indikerer, at noget ved, at en nøgle lige er indsat, og når jeg fjerner nøglen, slukkes lyset. Så dybest set skal jeg finde den kontakt eller sikring i sikringsboksen, og så kan jeg bruge denne adapter.
Og mit kredsløb har kun brug for måske 500-900 milliampere og behøver ikke mere end 1A.
Præcis hvilket lys der lyser i "kilometertælleren"? mener du instrumentpanelet? Er det sikkerhedsspærrelampen med et nøglesymbol?
ændret svar til at omfatte oplysninger om "nøgle opdaget" switch. nu hvor det er blevet flyttet til dette nye forum, har jeg brug for opstemninger her for at få nok omdømme til at kommentere overalt.
at bare kigge på sikringerne (som foreslået af andet svar) opnår ikke det, du har brug for. selvom du finder sikringen til kredsløbet, der lyser "kilometertælleren" (instrumentpanel?), vil den være tændt hele tiden og indikatorlyset styres af MICU i stedet.
ja instrumentpanelet. Jeg vil virkelig have kredsløbet tændt, mens nøglen er indsat, og selv efter at bilen er startet. Så den eneste gang mit kredsløb slukker, ville være, når jeg slukker for min bil og slukker den nøgle fra kontakten.
Jeg er ked af, at jeg ikke er nogen ekspert inden for elektronik eller elektriske systemer. Jeg er en professionel softwareudvikler, og dette er mit hobbyprojekt. Faktisk tillader mit bilsikkerhedssystem ikke, at tændingssystemet tændes, før jeg trykker på en medfølgende knapkontakt skjult i konsollen under rattet. Så jeg fik en idé om at udskifte kontakten med et RFID-kortsystem. Mit RFID-kortsystem var en succes, og jeg testede det, og alt fungerer fint. Men mit system er tilsluttet hele tiden, siden jeg forbandt det med 12v-hovedledningen. Hvilket jeg ikke vil have. Jeg vil kun have det til at køre, når jeg indsætter nøglen, så jeg kan røre ved kortet
Hvilket i sidste ende tænder for hovedtændingssystemet. Sluk derefter kun mit system, når jeg fjerner nøglen fra tændingssystemet.
Jeg har beskrevet, hvordan man opnår dette i mit ændrede svar ovenfor
hmm Ok. Jeg vil prøve at gøre dette. Hvis det fungerede, opdaterer jeg her. Mange tak Bartman.
Dejvid_no1
2016-02-11 00:38:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For at finde det rigtige kredsløb kan du undersøge sikringerne. Kontroller spændingen, eller indsæt en amperemeter i stedet for sikringen, mens du sætter nøglen i. Pas på, at du muligvis spreder sikringen til amperemåler ... Mine indsatser er på nr. 10 eller 9:

enter image description here

Det ser noget virkelig nyttigt ud. Jeg vil prøve at undersøge dem og derefter komme tilbage. Jeg er håb nu tak.
JoelAZ
2018-04-19 04:31:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er et stykke tid siden jeg har spillet i 12v-verdenen, men der vil være en linje (sandsynligvis giver jord, men muligvis er strømforsynet), der bruges til at signalere "nøglepåmindelsen". Dette er den ding, der går, når du glemmer nøglen i tændingen og åbner døren. For at dette skal fungere, er der et kredsløb ved tændingskontakten / samlingen bare ved at sætte nøglen ind. Find dette kredsløb, så får du din signallinje.

Hvis denne linje kun er en jord (eller en lavere spænding, dvs. kun til signalering), brug derefter den linje til at udløse et lille relæ og få relækontakten gennem den 12v, du har brug for.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...