Spørgsmål:
Hvor kommer Toyota Vitz luftindtag fra?
Softcode
2016-02-21 10:07:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er bare nysgerrig, hvor mit motorluftfilter tager luft fra.

Nedenfor er et billede af min bils (Toyota Vitz 2007) motor (ikke et billede af min nøjagtige motor).

enter image description here

Som jeg kan se, skal luftfilteret tage luft fra det sted, jeg har cirklet i rødt. Hvis jeg blokerer luftindtaget med min hånd, ser det ikke engang ud til, at motoren bemærker det. Hvis det faktisk var det sted, hvor motoren tager luft fra, ville jeg forvente, at motoren stoppede, når jeg blokerer den.

Så er det ikke det sted, hvor luftfilteret trækker luft fra? Hvis det er tilfældet, hvorfor stoppede ikke motoren, når jeg blokerer den?

Jeg vil vædde på, at det faktisk ikke er, hvor motoren trækker luft fra. Den nemmeste måde at fortælle med sikkerhed er at tage dækslet af og se, hvor flyvevejene til. De fire klip på venstre side af motordækslet (højre side af billedet) er, hvor det ser ud til, at filteret ville være placeret. Start der og se om du kan finde ud af luftindtagsstien. Det ser ud til, at det faktisk kan komme bagfra på motoren og trække fra kappen.
En svar:
krthkskmr
2016-02-21 12:23:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Logisk, ja. At lægge din hånd der, skulle få motoren til at kæmpe, men fordi trykket indeni falder så meget, når du lægger din hånd der, suges luften ind gennem huller i luftfilterhuset.

Derudover er din motor sandsynligvis kører bedre (måske) fordi du placerer din hånd der ikke dræber motoren helt, men gør blot luft-brændstof-forholdet rigt (dette får motoren til at smile).

Hvis du overhovedet ikke føler noget sug på din hånd, så har du simpelthen din hånd på det forkerte sted (hvilket ved udseendet af det ikke er tilfældet).

Jeg bemærker næppe noget sug, når jeg heller blokerer det. Jeg tjekkede ved at tage luftfilterhuset fra hinanden, og jeg er ret sikker på, at det er her luften skal tages fra.
Når du adskiller luftfilterhuset, skal du kunne se luften i taget. Føler du noget sug der?
Jeg tror, ​​du har ret. Luft skal suges ind gennem huller mellem dækslet og motoren. Jeg fjernede dækslet og blokerede indsugningen i gashåndtaget, og jeg følte betydeligt højere sugning.
Blokering af indtag vil ikke gøre AFR rig. Reduceret luftindtag kompenseres ved reduceret brændstofindsprøjtning.
For at kompensere for manglen på luft og bringe omdrejningstallet op igen, vil ECU gøre AFR rig.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...