Spørgsmål:
Hvis jeg udskifter en bremsekaliper, skal jeg også sætte en ny rotor i, selvom den eksisterende er i specifikation?
Neuromancer
2016-11-27 02:54:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En af mine forreste bremsekalibre er klæbrig og skal udskiftes. Hvad skal der ellers gøres, når tykkelsen er ude?

To svar:
dlu
2016-11-27 03:09:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nej, hvis rotoren er i god stand - ingen riller og tykkere end slidgrænsen - er det ikke nødvendigt at udskifte den. Hvis det er marginalt, scoret eller næsten ned til slidgrænsen, ville det være en god ide at udskifte rotoren.

Den anden tror, ​​du vil se på, er elektrodernes tilstand. Hvis de er væsentligt slidte, ville det være et let tidspunkt at udskifte dem.

HAP
2016-11-27 05:46:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan få rotoren til at overflade igen, hvis den er inden for specifikationen. Problemet med at sætte tingen på igen er, at der er en excentrisk jord på overfladen, der virker til at skubbe tykkelsen åbent, når bremserne frigøres. Dette bliver nedslidt ved brug, så det skal gendannes ved hvert bremseskift. De fleste anstændige bildele, der er gemt, eller en hvilken som helst auto-værksted kan gøre det. Koster sandsynligvis $ 15 hver eller deromkring.

Jeg har altid været under det indtryk, at de skulle være så absolut sande og flade som muligt, da enhver "excentricitet" ville få bremsepedalen til at * pulsere *, når den trykkes ned. Jeg har aldrig før hørt, at bremserotorer overhovedet har eller burde have nogen bevidst fordrejning, er det virkelig sandt?
@JimmyFix-it Jeg har aldrig hørt om det i 40+ år med at eje en bil, heller ikke. Men måske er det en landespecifik ting - USA spiller ikke nødvendigvis efter de samme regler som resten af ​​verden.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...