Spørgsmål:
Honda civic 2003 dødt batteri fra kulde
Jordan
2015-01-06 12:30:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min Honda Civic døde, efter at temperaturen var lavere end -30 ° C, og starter kun nu, når jeg øger den. Den tidligere ejer fortalte mig om dette, og han sagde, at han udskiftede batteriet. Men nu gør det samme igen kun et år senere. Jeg spekulerer på, om det er noget andet?

Bruger du en motor / blokvarmer ved den temperatur?
Bilbatterier holder kun få år, og vinteren ser ud til at få det bedste ud af dem.
To svar:
kasey
2016-03-01 01:40:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Batterierne på bilerne har ikke god krumtap, især hvis det er koldt udenfor. Det gør min bil også.

Jeg springer normalt over det, og det starter og kører fint, hvad jeg foreslår, at du er

  1. Kast et batteri bud på det, så længe det er parkeret .

  2. Test batteriets belastning, de fleste bilforretninger gør det gratis, hvis ikke kan du købe en hos HFT for omkring 20 dollars og have den til dig for evigt. Som sagt af @GettingNifty bilbatterier holder normalt omkring 3 til 6 år, afhængigt af producenten.

  3. Sørg for, at din bil ikke har strøm eller strøm, når den ikke er i brug. for at gøre dette skal du bruge et amperemeter i serie med batteriet positivt, uafgjort skal ikke være mere, jeg tror ikke mere end et par forstærkere.

Det kan være en god idé at forklare, hvad * HFT * er for dem, der findes uden for staterne.
Jeg er ked af at jeg ikke skrev, hvad HFT betyder, jeg tænkte som om jeg skrev i et lokalt forum eller sådan noget. HFT - Harbor Freight Tools (En butik med mange billige værktøjer), jeg er ikke sikker på, om de er uden for USA.
Jeg tilføjer også for at kontrollere, at din spændingsregulator ikke er dårlig og overopladning og reducerer batteriets levetid. Kontroller batteriets spænding, mens motoren kører. Det skal være mellem 13-15 volt. Rev motoren og hold den lidt for at sikre, at den ikke går over 15V ved højere omdrejninger.
Old_Fossil
2016-05-28 11:12:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Blybatterier indeholder en opløsning af svovlsyre (H2SO4) og vand - opløsningen kaldes batteriets elektrolyt. Tilføjelse af et opløst stof (i dette tilfælde H2SO4) til et opløsningsmiddel (i dette tilfælde H2O) sænker frysepunktet for en opløsning. Et fuldt opladet batteri har mere H2SO4 end et afladet batteri. Den ekstra H2SO4 sænker frysepunktet for batteriernes elektrolyt til omkring -70 ° C
Et afladet batteris frysepunkt stiger dog til ~ -10 ° C. Et afladet batteri fryser - et opladet batteri fryser ikke. Et frossent batteri er sandsynligvis et dødt batteri.

For yderligere information: http://mathscinotes.com/2013/02/battery-freezing-math/Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...