Spørgsmål:
Ford Probe '94 varmelegeme problem
Phil.Wheeler
2011-04-01 23:41:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min probes varmelegeme er stoppet med at virke og blæser kun kold luft. Ud over dette bemærker jeg, at temperaturmåleren på dash-displayet kryber meget højt.

Hvilken del (eller dele) er sandsynligvis synderen, og hvordan ville jeg bedst gå til at rette den?

To svar:
William Cline
2011-04-02 00:47:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varmelegemet i en vandkølet bil er afhængig af kølevæske fra motoren. Mangel på varme sammen med en overophedet motor tyder på et kølesystemproblem. Jeg foreslår følgende:

  1. Kontroller kølevæskeniveauet. Hvis du er heldig, har du bare lidt kølevæske. Spørgsmålet bliver så: hvor gik det hen? Er der en lækage? Brænder du kølevæske (ses undertiden som hvid røg)?
  2. Defekt termostat. Specifikt ville en fastlåst termostat få motoren til at blive overophedet, men det forklarer muligvis ikke manglen på varme inde i cockpittet. Jeg synes, det er typisk for kølevæskepassagerne mellem motoren og varmekernen at være uafhængige af motortermostaten; med andre ord, en defekt termostat forstyrrer normalt ikke varmelegemets funktion. Alligevel er pointen: det er en god ide at kontrollere termostaten, når der opstår et køleproblem.
  3. Tilstoppet varmekerne og / eller radiator og / eller kølevæskeslange. Kernen og radiatoren kan blive kvalt af rust og mineraler, især hvis kølemidlet ikke ændres efter planen, eller hvis der anvendes en forkert blanding af vand og frostvæske, eller hvis der ikke anvendes destilleret vand (eller hvis radiatoren eller kernen er gammel ). Slanger er typisk for store til at tilstoppe, men i ekstreme tilfælde (f.eks. Hvis kølevæskeniveauet er lavt) kan de blive blokeret af luftbobler.
Jeg har aldrig hørt noget om brug af destilleret vand i en radiator. Den eneste fordel, jeg kunne se ved at bruge destilleret vand versus ledningsvand, ville være, at det ikke vil lede elektricitet, hvilket alligevel ikke skulle være et problem.
@Patrick Teorien er, at den ikke har de tunge aflejringer, der kan være til stede i ledningsvand. Jeg har ikke undersøgt, om indskuddene faktisk betyder noget i praksis. Da vandet i mit område er meget tungt, og destilleret vand er mindre end $ 1 pr. Gallon, spiller jeg det sikkert og bruger destilleret vand i mine frostvæskeblandinger.
@S_Niles Jeg voksede op med forståelsen af, at du skulle skylle dit kølemiddelsystem hvert efterår, så jeg antager, at selv i tunge deponeringsvandssystemer behøver du ikke virkelig bekymre dig om mineralopbygning.
@Patrick Jeg antager, at det er værd at overveje, hvilken type kølemiddel der bruges og serviceplan. Hvis det er almindelig kølemiddel, hvor en skylning udføres årligt, tvivler jeg alvorligt på, at indskud vil have meget (hvilket sandsynligvis er for denne '94). Hvis det er kølervæske med forlænget levetid med en levetid på 5 år / 100K mi, er det værd at overveje et par dollars for destilleret vand at være på den sikre side. Hvad angår det originale spørgsmål, hvis Phil dræner radiatoren, og det har den rigtige farve, så er det godt. Hvis der kommer masser af rust og andet skrammel, er hele det destillerede vand ting noget at huske på.
For hvad det er værd, anbefaler min Haynes-reparationsmanual (ikke til en sonde, men jeg tror, ​​at rådene generelt er anvendelige) et udskiftningsinterval på to år for kølemiddel. Med hensyn til vandet lyder der: ”Brug destilleret vand med frostvæske, hvis det er tilgængeligt - hvis ikke, skal du kun bruge blødt vand. Rent regnvand er egnet. ”
Mike G
2012-04-01 07:12:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der er et par tests, du skal gøre for at hjælpe med problemet. For det første er presure-hætten på overløbsflasken {degassflaske} eller på radiatoren, dette fortæller dig, hvilket system du arbejder med, og det bliver jeg nødt til at vide, før vi kan gå videre.

Hej Mike, sørg for at du og den originale plakat opbevarer oplysningerne her på dette websted. Hvis du tager dette offline til din personlige e-mail, vil samfundet ikke drage fordel af svarene. SE Q & A-websteder er designet til at være en ressource for andre, der kommer til webstedet med et lignende problem, og spørgsmål og svar bør leve ud over denne enkelt persons problem. Jeg redigerede dit svar for at fjerne din e-mail og signatur. Se [FAQ] (http://mechanics.stackexchange.com/faq) for at få flere oplysninger. Tak og velkommen til Mechanics SE-webstedet! :)


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...