Spørgsmål:
03 Honda Accord lx 2.4 vtech fejler og går i stå, når det er koldt
mark
2017-03-10 11:07:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har udskiftet tændrør, tps, iac og renset masseluftstrømsføleren og gasspjældhuset og sensoren, der aflæser indsugningstrykket, og begge iltføler. Katten er blevet renset ud i cirka 6 eller 7 år.

Jeg får stadig en tilfældig fejlfejl på alle 4 cylindre. Jeg har også udskiftet spolerne, men det løste ikke problemet. Problemet sker hver morgen, når bilen er kold, og jeg stopper ikke, når jeg stopper fuldstændigt. Efter opvarmning løber den som en mester.

Den næste ting at prøve er ventiljustering.
Jeg er enig, ventiljustering. Se på din kortsensorspænding, når motoren er varm. skal være <1v
ive udført en kompressionstest, og dens fine kontrollerede spændingen på kortet og dens fine ??? kunne krumtapføleren kun virke op om morgenen, er det muligt .....
Hvad er et tilfældigt misfire. Flere misfire eller type b misfire, jeg antager, at det er hvad du antyder. Kontroller for vakuumlækager, ventiljustering, monter OEM-tændrør. Overhold luft / brændstofforholdet ved 25% og -12%, eller hvilken aktiv test du har til rådighed.
Installer ekstern brændstofpodeanordning som f.eks. Hvad der er tilgængeligt fra OTC, indstil lufttryk til 45 PSI og fyld med premium brændstof og prøv koldstart.
Vil anbefale disse procedurer at starte. Korrektion ved tidligere kommentar - observer luft / brændstofsensorspænding ved aktiv test under tegning.
Otte svar:
TMax
2020-04-06 16:42:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror, ​​før det udføres mere arbejde, er det bedst at foretage en fuld scanning og kontrollere, om der er koder, og derefter kontrollere live data for at se, om parametrene alle er i det forventede interval. Kontrol af de sædvanlige luft / brændstof / gnistrelaterede parametre og også udførelse af en kompressionstest giver dig meget mere info, ellers spilder du muligvis for meget tid og penge på at udskifte unødvendige dele.

Carguy
2017-03-11 00:20:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rengør brændstofinjektorer og indsugningsventiler. Jeg bruger Marvel Mystery Oil i gastanken med en behandlingshastighed på 1 oz. pr. gallon. Efter 1/2 tank kørsel lokalt tilføjer jeg Berrymans B12 (2 oz. Pr. Gallon) og kører straks bilen fuld gas på motorvejen, 45-75 MPH, seks gange mindst. Fortsæt med at køre på motorvejen, indtil tanken næsten er tom, fordi Berrymans fordamper fra gastanken efter 24 timer.

Gentag denne procedure i tre tankfulde (ca. 1 km) eller op til 3.000 miles i stædig sager. Rengøringsassistenterne fungerer bedst ved at cykle gennem "vådt" ved lave, stop-and-go-hastigheder, "blød" ved at lukke bilen af ​​i ti minutter efterfulgt af det høje &-tryk på motorvejskørsel / vidåben gas. Du kan også anvende varme ved at skifte bilen til "L1" (eller "D1") og køre 30-35 MPH i ti minutter.

finleyarcher
2018-03-07 07:07:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ved ikke, hvad udslettet betyder uden sammenhæng, men hvis bilen har siddet i lang tid (6-7), er det helt sikkert årsagen. Men hvis det har siddet, skal du altid skifte gas ud i tanken, før du starter den, da den sandsynligvis er blevet forværret til klæbrig goop.

Da du ikke postede koder, kan jeg ikke hjælpe der men rengøring af MAF-sensoren kan faktisk forårsage problemer, hvis der blev brugt en forkert rengøringsmiddel.

Generisk

Da du allerede har udskiftet stort set alt, skal du starte ved at tilføje rengøringsmidler til brændstofsystemet. Du skal også bruge et motorrengøringsolietilsætningsstof i olien og derefter skifte olien til en syntetisk høj kvalitet.

K24 Specifik

Derefter, hvis du har stadig et problem, den mistænkte er, at ventiler ikke har de rigtige frigørelser. HVIS du hører en let tappelyd, mens motoren kører, er det et andet tegn. Nogle af K24-motorerne havde problemer, hvor ventilafstanden blev for stram over tid (de løsnede sig, når den var varm) og havde problemer med at stoppe. Dette var mere almindeligt på Honda Element og CRV'er af en eller anden grund.

Din Clean gasspjældsensor lyder som en død plet, der ikke gør op, før den varmer op, bare en tanke lyder også som om du måske vil tage injektorer ud en ad gangen rent vand snavs ud. håber du finder det held og lykke
william reeder
2018-08-25 11:36:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det lyder som om du har en hovedpakning, der siver lidt mellem et par indtagningsventiler, forårsager en masse missild, indtil motoren bliver varm eller varm. hovederne udvides, når de strammes tæt på pakningen, så lidt lækagetætning indtil koldt. Det ville ikke forstyrre kompressionstesten det meste af tiden, medmindre den blæser ud. Hvorfor prøver du ikke en dåse med pakningsforsegling eller bedst kaldes kw blokforsegling man kan blandes med 3 liter vandafløbsradiator sætte den i gang om bog sagde 20 Jeg kører normalt omkring en time, sluk for den, køle ned omkring 4 .Hvis det er, at du vil være god at gå. Bare min mening være der før håber du har held og lykke

jayram1408
2018-10-01 10:41:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gå til din lokale butik til bildele, og få en gratis scanning, og post derefter koder, så kan du få hjælp, uden at du bare gætter, og det er vi også. Min krystalkugle fungerer ikke godt, men min scanner og mine færdigheder fungerer.

OP sendte ud for et år siden, men din krystalkugle burde have været sammen tidligere ...
user42808
2018-10-30 16:32:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

stopper ved et stop, siger du, jeg vil kontrollere bremseforstærkerens vakuumledning, den er sandsynligvis revnet. hvis du bemærker nogen ændring i omdrejningstal, overhovedet nogen, når bremserne trykkes ned, så vil jeg helt sikkert starte med bremseforstærkerens vakuumledning.

sprøjt måske også lidt bremser rundt omkring indtagskanalen og se om omdrejningstallet ændres overhovedet, hvilket ville indikere, at der er en indtagelseslækage en anden mulighed.

og sidst men ikke mindst kontrollere brændstofpumpens strømforbrug, jeg har ikke en fabriksservicemanual til end ny af en borger, men jeg ved de kan findes online, og de har meget gode problemer med at skyde træet.

Arlie
2018-12-21 22:39:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du skal have 2 kølevæskesensorer på den. Den ene er til temp-måleren, og den anden er at fortælle computeren, hvis motoren har brug for ekstra gas, fordi den er kold eller endnu ikke varmet op. Ligesom de gamle biler eller plæneklippere eller enhver anden forbrændingsmotor er du nødt til at kvæle dem for at få dem i gang. De gamle biler havde en fjederbelastet choker, og da motoren blev varm, åbnede chokeren langsomt mere og mere, efterhånden som den varmet op. Begge sensorer kaldes kølevæsketemperaturfølere, du skal bare vide, hvilken der gør hvad, så du kan købe den rigtige. Hvis din sensor har mere end 2 ledninger til den, er det muligt, at kun en sensor udfører begge job, men den skal have mere end 2 ledninger i stikket. Når du først har udskiftet sensoren, kan dine andre problemer også stoppe, fordi det også fortæller computeren, hvor varm motoren er, derfor spiller den en rolle i din tidsforskydning, brændstofindsprøjtning slankere eller rigere osv. Osv.

Chris
2019-03-07 12:19:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Find ud af, om det er en cylinder, der forårsager problemet ved at afbryde injektorerne en ad gangen (da det fejler). Hvis en cyl ikke ændrer den måde, den kører så meget som de andre, skal du være sikker på, at komprimeringen er inden for 10 psi fra de andre. Hvis det så er muligt vakuumlækage ved det cylindriske indtag, ventiljustering eller injektoren? Hvis alle cylindre gør den samme forskel, er det enten en vakuumlækage (påvirker alle cylindre), ventiljustering, kølevæsketemperaturføler eller snavsede injektorer.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...